or. Chisinau, bul. Stefan cel Mare, 132, of. 74
Certificate
Catalog
Optimizarea amplasarii echipamentului de deposit
Calitate performanta de la producatori cunoscuti
Alegerea bogata de stelaje diferite
Servicii de proiectarea conform necesitacilor individuale

Stelaje în Chișinău și Moldova

Vă prezentăm un catalog de suporturi pentru depozitul sau magazinul dvs

În ultimii ani, Moldova a înregistrat în mod constant o creștere continuă a prețurilor la proprietăți, ceea ce implică în mod inevitabil o creștere a chiriei spațiilor. Firește, în această situație, construcția de complexe mari de depozite devine mai profitabilă, departe de marile orașe, unde prețurile pentru cele mai ...

Rafturi ușoare și ușurate în Chișinău. Rafturi metalice pentru depozit și magazin

Vă vom ajuta să alegeți sistemul optim pentru stocarea mărfurilor și a produselor, folosind rafturi moderne de comercializare pentru complexe de depozitare, magazine, centre comerciale, magazine auto. Vă oferim o varietate de opțiuni pentru modele confortabile și fiabile realizate în Italia ...

Portfoliul

Stelaje în Chişinău la preturi avantajoase

Orice stelaje pentru depozitul şi pentru magazinl Dvs. pe o singură pagină Web

În decursul a ultimilor cîţiva ani costul bunurilor imobiliare în Moldova, şi, respectiv, arenda spaţiilor, au fost în continuă creştere. Construcţia complexelor de depozitare de mari proporţii se dislocă activ în zona suburbană, însă şi acolo creşterea preţurilor pentru terenuri impune investitorii să caute variantele celei mai raţionale utilizare a loturilor de teren şi a spaţiilor.

Soluţia problemei amplasării echipamentului de depozitare este elaborarea unui proiect de logistică, proiectarea sau alegerea unei construcţii optime a echipamentului de stelaje. Pentru alegerea echipamentului în depozit o importanţă considerabilă au stelajele de depozitare. De configuraţia stelajelor de depozitare, compacitate şi particularităţile constructive depinde suprafaţa utilă utilizabilă. Dacă stelajele de depozitare sunt utilizate optim, economia spaţului poate avea proporţii impunătoare. 

Modele de stelaje in Chisinau:

  1. Stelaj pentru depozit
  2. Stelaj pentru oficiu
  3. Stelaje metalice

Astfel, utilizînd stelaje proiectate şi instalate la nivelul corespunzător, veţi economisi nu numai spaţiul, dar şi mijloacele financiare. Luînd în consideraţie rigiditatea şi funcţionalitatea unică, de care dispun stelajele de depozitare pe care le oferim, avantajul devine evident. 

În catalogul nostru veţi putea găsi configuraţii absolut diferite ale stelajelor – de la construcţii cu palete şi de adîncime. Preţurile stelajelor vor constitui o plăcere atît pentru clienţii corporativi, cît şi pentru dealerii potenţiali ai produselor pe care le oferim. Pentru a plasa o comandă de stelaje, este necesar doar să ne contactaţi la telefon şi să discutăm condiţiile preliminare ale colaborării.

Cumparati stelajuri in Moldova - Contur Design

Clienti
Auchan
E.leclerc
Сarrefour
Gigante
Metro
Spar